Invitatii si accesorii pentru nunta 

     AIP Fast Service va poate ajuta sa alegeti invitatia potrivita pentru nunta voastra si care sa va reprezinte personalitatea si stilul nuntii.
    Nu uitati ca invitatia este primul contact cu invitatii vostri.- ei vor citi printre randuri ce fel de nunta va fi si cum se vor pregati pentru a raspunde cu prezenta la nunta. Pe internet sunt o multime de firme care va ofera invitatii clasificate dupa "tema" sau "buget".
    Parerea noastra este ca trebuie sa fiti informati cat mai bine pentru ca aveti posibilitatea sa alegeti. Invitatiile pot fi comandate si la tipografii sau firme specializate prin dealerul lor sau sa fie personalizate sau chiar sa vi le confectionati singuri.
    Mai intai de toate insa alcatuiti lista invitatilor tinand cont de familii cu mai multi membri sau persoame singure. Chiar daca se fac mai multe liste (de catre miri, parinti) atunci cand comandati invitatiile lista trebuie sa fie unica si sa aiba un numar apropiat de realitate pentru ca acest numar va stabili marimea locatiei si a bugetul. Invitatia are nevoie de cateva informatii minimale: data nuntii, locatia, ora.
    Traditional textul mai contine si numele parintilor, nasilor sau informatii despre oficierea la starea civila.