Fotografii si inregistrare video 

    Pentru nunta aveti nevoie de un fotograf profesionist care se ocupa numai cu fotografia si stie ce are de facut... pentru ca nu veti mai avea a doua sansa de a imortaliza momentele importante si persoanele care au fost la nunta voastra de vis.
    Inainte de a alege fotograful trebuie sa va informati ce tehnica foloseste si care sunt rezultatele finale. Programati-va din timp fotograful si cameraman-ul pentru nunta. De obicei profesionistii sunt foarte ocupati in perioada nuntilor si riscati sa va multumiti cu amatori care fac de toate. Atunci cand ati cheltuit o gramada de bani pe toalete, flori, meniu, bauturi si muzica nu va zgarciti sa angajati profesionisti pentru ca nu va veti putea bucura si peste ani de imaginile de la nunta voastra.
    E normal sa va preocupe bugetul alocat fotografiilor si a inregistrarii video dar sa nu uitati ca profesionistii nu fac lucruri commune. Consultati albume de fotografii si cereti recomandari de la alte cupluri. Pentru DVD vizionati cel putin cateva nunti complete ca sa decideti asupra stilului de filmat si a tehnicii.