Flori si decoratiuni pentru nunta 

FLORI PENTRU NUNTA
     Fiecare mireasa viseaza la flori ... multe , multe flori in ziua nuntii. Florarii profesionisti vor da viata locatiei in care se desfasoara nunta prin culoare, parfum si frumusete naturala. Buchetul de mireasa va fi exact asa cum ti-l doresti.
    Florile iti vor reflecta personalitatea, forma si marimea buchetului de mireasa vor pune in valoare rochia, coafura si stilul nuntii. Alegerea florarului este o treaba foarte serioasa. Toate florariile, florarii ambulanti chiar si prienele binevoitoare se pricep sa fac un buchet de flori. Draga mea mireasa nu te lasa amagita ... aceasta este o arta.
    Indiferent de anotimp florile trebuie alese cu grija, sa fie proaspete si rezistente (cel putin 24 de ore) sa te reprezinte, sa fie aranjate cu gust si imaginatie, sa aibe culoarea asa cum ai visat. Bineinteles ca putem profita si de florile de sezon. Comunicarea perfecta si atentia asupra detaliilor vor ajuta florarul sa creeze aranjamentele florare pe care ti le doresti.
    Nu uitati ca agentiile care se ocupa cu organizarea nuntilor va pot rezolva toate aceste probleme. Veti avea avantajul ca toate buchetele vor fi unitare, adica buchetul nasei, al miresei, lumanarile si florile de pe masina, vor semana.

    Florile pentru nunta se impart in :     Dintre colaboratorii nostri mentionam : www.redparadise.uv.ro

DECORATIUNI PENTRU NUNTA

    Daca nu ati angajat un organizator al nuntii dvs., atunci puteti cere celor de la restaurant sa se ocupe de decorarea festiva a salii. In acest caz sunteti mai mult la mana celor de la restaurant si trebuie sa va bazati pe gustul lor.
    Daca nu vreti sa lasati pe seama celor de la restaurant, puteti face decorarea si singuri. Trebuie sa va inarmati cu flori, baloane, panglici, ata, sfoara, cuie, banda dublu-adeziva (scotch dublu adeziv). Problema este ca restaurantul nu poate fi decorat decat in ziua nuntii, iar dvs. nu veti avea timpul sa faceti asta. Trebuie sa rugati prietenii sau rudele sa va ajute.
    Tot agentiile platite se ocupa cel mai bine de aceste amanunte.


    Cele mai importante categorii de decoratiuni sunt :