Focurile de artificii 

     Sunt diferite momente in cadrul nuntii care pot fi marcate cu un fast deosebit: intrarea mirilor, primul dans, tortul sau pur si simplu reprezentatia unui artist sau formatie care sunt invitati sa cante la nunta.
    In cadrul consultantei oferite de agentia noastra recomandam serviciile specializate ale firmei "FOR CHIC" care executa:
  • JOCURI DE ARTIFICII
  • EFECTE PIROTEHNICE SPECIALE
      Galerie foto

    Inscriptionari pirotehnice

    Inscriptionarile pirotehnice pot personaliza un moment pirotehnic cu ajutorul siglelor, literelor sau cifrelor si pot fi combinate deasemenea cu celelalte tipuri de artificii, efectul final fiind remarcabil.

    Acestea pot fi :
        - litere,
        - cifre,
        - sigle,
        - simboluri,
        - inimi, realizate pirotehnic

    Artificii de scena/interior

    Acestea pot fi :
        - jerbe de scantei aurii si argintii
        - jet-uri (flash-uri)
        - vulcani
        - cascade luminoase de interior si exterior
        - tunuri de confetti
        - artificii de tort
    Artificiile de scena pot fi combinate cu inscripionarile pirotehnice, efectul rezultat fiind unul cu totul deosebit. Atmosfera poate fi completata de un fond muzical adecvat

    Jocuri cu tunuri si baterii de confetti actionate electric

    Tunurile pot contine confetti metalizate sau nemetalizate de diferite culori si se pot folosi atat in interior cat si in exterior pentru a marca momentele importante din timpul evenimentului.
    Bateriile de confetti sunt alcatuite din mai multe tuburi cu confetti ce se declanseaza pe rand dupa actionarea electrica.
    Firma noastra se obliga sa obtina toate avizele si aprobarile necesare executiei jocului de artificii.

    Focuri de artificii de inaltime

    Acestea pot fi de inaltime medie (clasa II) sau de inaltime mare (clasele III si IV), si contin o multitudine de efecte:crizanteme, lotusi, palmieri, salcii, in culori diferite sau in culorile alese. Deasemenea aceste jocuri se pot desfasura pe un fond musical adecvat. Pentru jocurile de artificii cu produse din clasele III si IV sunt necesare avize speciale de la primarie, politie si pompieri.

    Toate jocurile de artificii sunt executate cu produse din import de cea mai buna calitate, jocurile sunt comandate electric de la panouri profesionale obtinandu-se efectul dorit, de inalt nivel calitativ si sunt executate cu personal autorizat oferind maximum de siguranta atat personalului cat si publicului.

    FOR CHIC garanteaza calitatea serviciilor indiferent de capriciile vremii, lansarile fiind riguros controlate.


Firma autorizata conform legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive, sa comercializeze, sa transporte materiale pirotehnice si sa execute focuri profesionale de artificii. "FOR CHIC"
TEL/FAX: 0262/218886, 0362/805118
Mobil: 0744139134, 0723502856
email: forchic@yahoo.com